Κίνα κεραμίδια πλακών πετρών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Helen Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13599912887

Free call
Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.

Συνεχείς καινοτομία, διατήρηση της ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

 • Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.
 • Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.
 • Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.
 • Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.
 • Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: HUABAO Αριθμός Υπαλλήλων: 100~500
Ετήσιες πωλήσεις: $10million-$25million Ιδρύθηκε Έτος: 1986
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η πέτρινη Co. Huabao Jinjiang, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1986 είναι μια τεχνολογική εταιρία που ενσωματώνεται με την έρευνα, την κατασκευή και το εμπόριο. Με το κέντρο μας σχεδίου και ερευνητικοου, προάγουμε τα νέα προϊόντα μας συνεχώς. Με 500 λειτουργώντας προσωπικό και το εργοστάσιο του τετραγωνικού μέτρου περισσότερων από 10 χιλιάδων, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητα, η ειλικρίνεια και η δημιουργία είναι οι κύριες τιμές μας.

Το εργοστάσιό μας έχει πιστωθεί με ISO9001: 2015, BSCI, GSV και άλλη διοικητική πιστοποίηση εργοστασίων λόγω των προηγμένων επεξεργαμένος μηχανών και του συστήματος διαχείρισης μας. Μέρος των προϊόντων μας έχει πιστοποιηθεί με το CE, Ποε, SVHC, CSA, IAPMO. Από το 1980 το s, πολλά προγράμματα έχουν τελειώσει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού εμπορικού επιμελητηρίου, λουξεμβούργιος αερολιμένας, Πρεσβυτερική Εκκλησία της Κορέας Youngnak, Χονγκ Κονγκ Cyberport, Ιαπωνία Muryoju - ji ναός και ούτω καθεξής. Επίσης τα εργοστάσιά μας έχουν παράσχει τα προϊόντα σε μερικές τοπ 500 παγκόσμιες τύχες για περισσότερο από 18 έτη στην κύρια αγορά της Βόρειας Αμερικής, Ευρώπη, Νότια Αμερική και ούτω καθεξής.

Τα τελευταία χρόνια, η πέτρινη Co. Jinjiang Huabao, ΕΠΕ έχει εφεύρει τον τεχνητό ανόργανο μαρμάρινο και ανόργανο χαλαζία, ο οποίος σπάζει τα όρια ότι η τεχνητή ανόργανη πέτρα δεν μπορεί γίνονται φραγμοί και ότι οι πλάκες δεν μπορούν να φλέγονται. Σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς επιτακτικούς οργανισμούς, οι κύριοι δείκτες του ανόργανου χαλαζία και του τεχνητού μαρμάρου είναι οι ακόλουθοι: περιορισμένη η ραδιονουκλεΐδιο κατηγορία δεικτών Α, το επίπεδο απόδοσης καύσης Α1, το επίπεδο AQ1 ασφάλειας τοξικότητας καπνού, και άλλη φυσική απόδοση είναι επίσης κατάλληλες. Ο τεχνητός ανόργανος μαρμάρινος και ανόργανος χαλαζίας μπορεί να είναι εφαρμοσμένοι εσωτερικός και υπαίθριος, ο οποίος τον κάνουν μια πολύ καλή επιλογή για τα οικοδομικά υλικά όταν οι natual πόροι γίνονται περιορισμένοι.

Για πάνω από 30 έτη, η επιχείρησή μας συνεχίζει την επιρροή στη φυσική και τεχνητή βιομηχανία πετρών μας. Συντάσσουμε τα εθνικά ποιοτικά 5 πρότυπα 2 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και κάποιες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τεχνολογική καινοτομία προτύπων χρήσης. Επίσης, η πέτρινη Co. Jinjiang Huabao, ΕΠΕ απονέμεται «τον πατέρα της κορυφής ματαιοδοξίας», τη «πρότυπη επιχείρηση για το μετασχηματισμό και την αναβάθμιση» και άλλα εθνικά βραβεία.
Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
Ιστορία
 • Η πέτρινη Co. Huabao Jinjiang, ΕΠΕ χτίστηκε στην πόλη Yonghe - «πόλη του Stone της Κίνας» το 1986.
 • Συμμετείχαμε στη διατύπωση πέντε εθνικών προτύπων.
 • Ο Πρόεδρος Huabao πέτρινος-Mr.Lin, που ήταν παίρνει πάντα μπροστά στον τομέα πετρών.
 • Άρχισε στην έρευνα και την ανάπτυξη ανόργανου με μια επαγγελματική ομάδα από το 2010.
 • Έχουμε 3 εργοστάσιο/ομάδα πωλήσεων/την ομάδα Ε&Α team/QC/την ανεξάρτητη γραμμή παραγωγής για την ανόργανη πέτρα.
 • Το 2014, η τεχνητές ανόργανες πέτρα Huabao και η αντιθερμική ασπίδα προωθούνται με τη συμπίεση της σκόνης πετρών, εργασία αυτών των δύο ευνοϊκή για το περιβάλλον νέων προϊόντων για τα προγράμματα αναδημιουργίας πόλεων.
 • Για πάνω από 30 έτη, η επιχείρησή μας συνεχίζει την επιρροή στη φυσική και τεχνητή βιομηχανία πετρών μας.

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

Υπηρεσία

- Ευρέα φάσματα των προϊόντων με τις διαφορετικά μορφές και τα μεγέθη.

 

- Το ελεύθερο δείγμα, φορτίο δειγμάτων μπορεί να συζητηθεί.

 

- Το πεπειραμένο προσωπικό μας, που οπλίζεται με τη γνώση και την εμπειρία, θα απαντήσει οι έρευνες και οι ερωτήσεις των πελατών αμέσως μέσα σε 24 ώρες.

 

- Έχουμε την επαγγελματική ομάδα ποιοτικού ελέγχου, QC μας θα επιθεωρήσει αυστηρά από την πρώτη ύλη τελειωμένος - κομμάτι προϊόντων από το κομμάτι.

 

- Ανταγωνιστική τιμή με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

 

- Η έγκαιρη παράδοση σας κάνει να συναντήσετε το αγαθό σας όπως αναμενόταν.

 

- Εύκαμπτοι όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, κ.λπ.

 

Αγαπητοί φίλοι, υποδοχή για να επισκεφτεί την επιχείρηση και το εργοστάσιό μας! Και αναμένουμε με ενδιαφέρον μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή συνεργασία με σας.

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Η ομάδα μας

Έχουμε μια σημαντική, αποδοτική ομάδα συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τη λειτουργία. Μπορούμε να προσφέρουμε μια άριστη υπηρεσία, ενημερωμένες πληροφορίες στοιχείων, τις τάσεις και την κατεύθυνση.

 

Πρόεδρος | Γενικός διευθυντής | Τμήμα πωλήσεων | Αγοράζοντας τμήμα | Τμήμα χρηματοδότησης | Στέλνοντας τμήμα |  Ωρ. | QC | Ε&Α

 

Κίνα Jinjiang Huabao Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας